logo-ccc-full-width

Gratis Challenge

‘Van liefde die pijn doet naar liefde die blij maakt’

De challenge waarin je leert verslavende relaties los te laten en gezonde relaties aan te trekken.

 

Is dit wat jij wilt? Meld je meteen hier aan.

4 dagen, 4 opdrachten, 4 meditaties en 4 webinars

Nadat je je hebt aangemeld, ontvang je een e-mail van me met de inschrijflink voor de vier webinars.

Word ook lid van de besloten Facebookgroep van deze challenge.

Trek je steeds maar weer een partner aan die jou ongelukkig maakt?
Ik leer je graag wat de reden is dat je dit doet en hoe dit anders kan.

Van liefde die pijn doet naar liefde die blij maakt. Is dit wat jij wilt?
Meld je meteen hier aan.

Doe gratis mee!

Doe mee aan de challenge ‘Van liefde die pijn doet naar liefde die blij maakt’ van 7 tot en met 10 oktober.

 

Waar? Vanaf je eigen pc laptop of tablet.

 

Wat gaan we doen?

Dag 1: Wat is relatieverslaving, liefdeverslaving, co-verslaving, co-narcisme en codependentie?

Ik leg je uit wat relatieverslaving, liefdeverslaving, co-verslaving, co-narcisme en codependentie precies inhouden. Er heerst namelijk veel onduidelijkheid over de definities. Je leert de bijbehorende verlatingsangst en bindingsangst kennen en ontdekt wat de verschillen zijn tussen de vier verschillende relatiedynamieken. We sluiten het webinar af met een meditatie om verlatingsangst te doorbreken.

Dag 2: Wat is hechting en hoe zijn ze gerelateerd aan de verschillende verslavingen. Wat zijn de verschillen en wat zijn de overeenkomsten?

We gaan het hebben over de verschillende hechtingsstijlen die er zijn maar ook welk gedrag hierbij hoort en hoe ze gerelateerd zijn aan de verschillende hechtingstijlen Je kunt hierbij denken aan de:

Angstig gepreoccupeerde stijl

De vermijdende stijl

De gedesorganiseerde stijl

Ik ga je vertellen wat overlevingsstrategieën zijn en hoe je ze onbewust inzet om de pijn onder je verslavende relaties af te weren. Ook maak je kennis met het innerlijke kind, de innerlijke criticus en de innerlijke volwassene. Inzicht in deze deelpersoonlijkheden is de basis als je patronen wilt doorbreken. We sluiten het webinar af met een meditatie om bindingsangst te doorbreken.

Dag 3: Wat zijn de redenen dat het zo moeilijk is om afscheid te nemen van relaties die ongelukkig maken?

We onderzoeken de verschillende redenen die het zo moeilijk maken om een relatie die ongelukkig maakt te verbreken. Denk hierbij aan:

Traumabinding

Stockholmsyndroom

Maar ook het beloningsyteem dat overuren draait in het proces van aantrekken en afstoten.

Wat zijn de 10 signalen van traumabinding?

We sluiten het webinar af met een meditatie om de energetische koorden te doorbreken.

Dag 4 : Hoe nu verder nadat je verslavende relatie dynamieken in je leven hebt toegelaten. Hoe doorbreek je ze zorg je dat je klaar bent om gezonde relaties aan te kunnen trekken?

Wanneer je je traumabinding doorbreekt ben je klaar om voor eens en voor altijd af te rekenen met relatieverslaving en codependentie patronen. Ik leg uit wat er nodig is om deze binding los te laten en een liefdevolle verbinding met jezelf de hoogste prioriteit in je leven te maken.

Tot slot doe ik je een aanbod waarmee je op weg kunt naar een leven vol liefde dat gelukkig maakt!

  • Ik was aan het kijken naar webinar 2 van de challenge. Je had een wit/roze trui aan en je boog je steeds wat naar de camera toe en je sprak met een lieve stem.


    Ik lag op de bank te luisteren en keek zo naar dat beeld. Op een gegeven moment kreeg ik de associatie dat ik in een wieg lag en jij een lieve moeder was die over de wieg boog en lief tegen mij sprak. Daar werd ik heel rustig van en was erg fijn.


    Natuurlijk moet ik een moeder worden voor mijn eigen innerlijk kind maar dit was ook wel even prettig! 😊


    Bedankt voor de mooie webinars!

  • Dank je Claudia. Ik ben 53 en heb vele destructieve relaties gehad met vrouwen met een stoornis, de laatste vernietigend met een verborgen narciste. Ik heb nu zoveel geleerd van jou in een hele korte tijd. Levens veranderend... dat merk ik nu al. Voor het eerst voel ik liefde opkomen voor mezelf.

  • Beste Claudia, Heb net het derde webinar van de challenge gezien. Ik wil je complimenteren. In het oerwoud van coaches steek je er mijns inziens bovenuit. Mooi hoe je zoveel verschillende mensen weet aan te spreken die allemaal op een ander punt in hun ontwikkeling / reis zijn.

Praktische details

Elke dag van deze challenge houd ik van 9.00 tot 10.00 uur een live webinar. Via de chat kun je me al je vragen stellen over het onderwerp van die dag. Nadat je je hebt aangemeld, ontvang je een e-mail van me met de inschrijflink voor de vier webinars.

Kun je er een keer niet bij zijn? Dat is natuurlijk jammer, maar geen enkel probleem: ik plaats een video van het webinar plus de opdracht, meditatie, of visualisatie in de Facebook groep en ik stuur ze per mail Zo kun je toch nog meedoen!

Elke dag krijg je een opdracht die je kunt delen in de besloten Facebookgroep. Dat is natuurlijk niet verplicht, maar het is wel een mooie kans om elkaars spiegel te zijn en van elkaar te leren!

 

Word lid van de Facebookgroep

Over Claudia

Mijn naam is Claudia Krumme. Ik ben 45 jaar, geboren en getogen in Amsterdam.

 

Al vanaf jonge leeftijd ben ik geïnteresseerd in de drijfveren van de mens. Waarom doen we wat we doen? En waarom doen we soms niet wat we eigenlijk diep van binnen zouden willen doen?

 

Tegelijkertijd werd ik aangetrokken tot spanning en heel veel avontuur. Hierdoor heb ik op jonge leeftijd niet gekozen voor de theoretische leerweg maar voor het ervaringsleren….

Voel je dat dit echt iets voor jou is? Meld je dan aan voor deze challenge!

Doe mee aan de challenge ‘Van liefde die pijn doet naar liefde die blij maakt’ en ontvang voortaan ook mijn mails over verslavende relaties, afhankelijkheidspatronen, verlatingsangst bindingsangst en nog veel meer.

 

De challenge waarin je leert om echt van jezelf te houden, zodat je de behoeften en wensen van anderen niet meer belangrijker maakt dan die van jouzelf.

Nadat je je hebt aangemeld, ontvang je een e-mail van me met de inschrijflink voor de vier webinars.

Word ook lid van de besloten Facebookgroep van deze challenge.