logo-ccc-sales-page-boek

Yes het is zover er is een boek! Voorverkoop is gestart!

Het handboek om van leed naar liefde te komen.

Er zijn nog veel te veel mensen ongelukkig in de liefde en weten niet hoe ze eruit moeten komen.

Er zijn nog veel te veel mensen ongelukkig in de liefde en weten niet hoe ze eruit moeten komen.

Van leed naar liefde…

Dag in dag uit stroomt mijn mailbox vol met e-mails van vrouwen en mannen die vastzitten in verslavende relaties of last hebben van verlatingsangst, bindingsangst, pleasegedrag of ander afhankelijk gedrag dat ongelukkig maakt. Ze herkennen zich in de verhalen en artikelen die ik deel op mijn website en op social media. Dit geeft ze hoop en vertrouwen dat het ook anders kan. Ze weten namelijk niet waar ze moeten beginnen terwijl het verlangen naar gezonde liefde die vreugde en liefde brengt zo ontzettend groot is.

Velen hebben al vaak geprobeerd om het destructieve patroon te doorbreken. Sommigen doen dit door de relatie te verbreken en denken daarmee dat het probleem is opgelost. Een ander gaat naar een volgende relatie maar ook in deze relatie wordt meer pijn dan liefde ervaren. Weer een ander durft het niet meer aan en is al 5 jaar alleen. Wat zij allemaal gemeen hebben is dat ze een structureel relatiepatroon ontwikkeld hebben waarin ze steeds maar weer partners aantrekken die emotioneel niet beschikbaar zijn, in alle soorten, vormen en gradaties.

Dit boek is bestemd voor iedereen die lijdt aan een destructief relatie-liefdes patroon dat ongelukkig, leeg of somber maakt. Ik neem je mee naar ervaringen uit mijn leven en koppel theorie aan de praktijk. Je kunt dit boek zien als een boek waarin je alles kunt vinden over relatie-liefdeverslaving, verlatingsangst en bindingsangst. Daarnaast neem ik je mee naar de onderliggende codependentie symptomen, hechting, trauma oude pijn en alles wat ervoor zorgt dat je in deze verslavende relatiepatronen terecht gekomen bent.

Een boek zonder oplossing is geen boek

Herstel en heling komen in dit boek uitgebreid aan de orde. Je kunt het boek zien als een zelfhulpboek met de kanttekening dat ik van mening ben dat er niets gaat boven live ondersteuning. Wanneer je een proces alleen doorloopt loop je de kans een aantal blinde vlekken over het hoofd te zien en daarbij gaat verslaving over isolatie en heling en herstel over verbinding en samen.

ccc-profiel-claudia-sales-page-boek

“Alle liefde begint met liefde voor jezelf.”

“Alle liefde begint met liefde voor jezelf.”

Je kunt het softcover boek vanaf nu bestellen!

Je wordt doorgestuurd naar de pagina waarop je het boek kunt bestellen.

Of het e-book:

Het e-book wordt na betaling na de lancering via de mail naar je toegezonden.

Let op:
Wanneer je het e-book besteld zorg dan dat je na de betaling op de groene knop klikt en je e-mailadres achterlaat. Het e-book wordt direct naar je toegestuurd na ontvangst van de betaling.

Wil je liever aanwezig zijn bij de boeklancering tijdens het event ‘van leed naar liefde‘?

Koop dan hier snel je kaart! Kom je met z’n tweeën? Dan kun je nog gebruik maken van de duo kortingskaarten.

Relatieverslaving en co-dependentie zijn in feite pogingen om het gat in je ziel op te vullen.

Leeservaringen

 • ‘Een kraakhelder en genuanceerd boek over relatie- en liefdesverslaving’

  Ik heb dit boek met ontzettend veel plezier gelezen. Claudia weet complexe materie inzichtelijk te maken door gedragsdynamieken in kaart te brengen en bruikbare praktijkvoorbeelden aan te dragen.

  Het boek geeft niet één oplossing voor genezing, maar brengt alle manieren van zelfwerk samen en geeft vervolgens een genuanceerd beeld van de methoden die je kunt inzetten om duurzaam van liefdes- en relatieverslaving te helen.

  Omdat de schrijfster spreekt vanuit haar eigen ervaring voel je je als lezer werkelijk aangesproken. Vaak herkenbaar en vol nieuwe inzichten. Een van de beste boeken over deze thematiek die ik ooit las!

  Eveline Vreeburg Schrijver
 • Het was mij een waar genoegen om aan dit  “kleine meesterwerk” van Claudia Krumme mee te mogen lezen.

  Een van de weinige boeken die het hele spectrum van relatieverslaving, liefdeverslaving en co-dependentie zo helder en herkenbaar beschrijft!

  Met bovendien praktische toepassingen.

  Dit boek is een mooie aanvulling op mijn eigenwerkwijze als Psychodynamisch therapeut. De zienswijze sluit naadloos aan op mijn manier van werken vanuit mijn eigen levens ervaring.

  “Het zou zomaar vele levens een stuk gelukkiger kunnen maken.”

  Warme groet, Christel Pol

  Christel Pol Psychodynamisch therapeut

Bekijk hieronder de video over het leven van Claudia en de totstandkoming van het boek ‘Van Leed Naar Liefde’.